Technische professionals door middel van detachering. U heeft een ambitieuze starter nodig. Of juist een doorgewinterde expert. Een specialist of multidisciplinair technicus. Wij hebben de professional die bij uw organisatie past. Hij of zij is in dienst bij EPM en werkt voor u. Een bepaalde periode of een specifiek project. Langdurig of voor een korte periode.

Wat uw wensen ook zijn, wij hebben de oplossing. No cure, no pay. We maken samen heldere afspraken over de detachering. We bieden verschillende soorten overeenkomsten en maken deze zo helder mogelijk voor u. We houden namelijk van duidelijkheid. En zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Na het vooraf afgesproken aantal gewerkte uren kunt u de professional in dienst nemen. Kosteloos. Behoudt u liever enige flexibiliteit? Verlengen kan ook. Wij zijn uw partner. We helpen u optimale invulling te geven aan complexe vraagstukken.

Benieuwd naar uw mogelijkheden op het gebied van detachering? Neem contact met ons op!

EPM levert u totaal projectmanagement, van het integreren van mensen tot het op een gestructureerde wijze behalen van de oplevering en het gestelde budget. Daarbij houdt EPM rekening met de belangen van alle betrokkenen.